Aanbod

prijzen

Oh Baby

Newbornshoot

Newbornshoot

Oh Baby

Een newbornshoot doen we bij je thuis, of in de natuur als de temperatuur goed zit. Je baby leidt de fotoshoot, met tijd voor melk of een verse luier.

Een happy baby is het belangrijkste.

Die baby fotografeer ik samen met jou en je partner, of met grote broer of zus. Maar ook alleen, met alle lieve kleine details. Zo heb je een grote variatie aan foto's om altijd op terug te kunnen kijken.

Een newbornshoot doen we bij je thuis, of in de natuur als de temperatuur goed zit. Je baby leidt de fotoshoot, met tijd voor melk of een verse luier.

Een happy baby is
het belangrijkste.

Die baby fotografeer ik samen met jou en je partner, of met grote broer of zus.
Maar ook alleen, met alle lieve kleine details.
Zo heb je een grote variatie aan foto's om altijd op terug te kunnen kijken.

Een nieuw gezinslid is de eerste weken altijd even wennen.

Daarom wacht ik liever heel even tot mama weer een beetje op de been is, papa niet meer zo gestrest en grote broer ook op zijn gemak is.

Ook fijn als je baby terug op geboortegewicht is en zijn temperatuur goed kan houden.
Tussen twee en zes weken na de geboorte is ideaal.

Of je kindje nu slaapt of wakker is,
dat maakt niet uit.

We forceren hem niet, de reportage verloopt rustig en ontspannen. Een ervaring waar ik heel erg achter sta.

En stel dat het de eerste weken nog niet zo soepel loopt? Dan plannen we de fotoshoot wat later in.

Een nieuw gezinslid is de eerste weken altijd even wennen.

Daarom wacht ik liever heel even tot mama weer een beetje op de been is, papa niet meer zo gestrest en grote broer ook op zijn gemak is.

Ook fijn als je baby terug op geboortegewicht is en zijn temperatuur goed kan houden.
Tussen twee en zes weken na de geboorte is ideaal.

Michelle & Dries

" Eline fotografeerde ons huwelijk. Voor onze newbornshoot hebben we dan ook geen seconde getwijfeld om haar opnieuw als fotograaf te nemen. Ze maakt zowel op voorhand, tijdens de fotoshoot als nadien ruim de tijd voor een babbel, precies als je haar al jaren kent.  Ook deze keer hebben we weer veel bewerkte foto's gekregen, die we nog vaak bewonderen in de galerij die ze ons toestuurde. In de toekomst gaan we zeker nog fotosessies met haar vastleggen. "

Anna & Tim

Hier komt een tweede review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Wauw ... deze foto's zijn echt pure magie. We hebben er geen woorden voor!"

Hannah & David

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Het is echt ongelofelijk hoe snel Sara je op jouw gemak stelt!"

*Deze prijs bevat de shoot + 15 bewerkte foto's. Extra foto’s kan je bijbestellen aan 9,50- per stuk.

~ 1 à 2 uur fotografie bij je thuis of op locatie

~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)

~ Styling advies

~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

~ Webshop om fotoproducten te bestellen

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Kinrooi (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Een newbornshoot doen we bij je thuis, of in de natuur als de temperatuur goed zit. Je baby leidt de fotoshoot, met tijd voor melk of een verse luier. Een happy baby is het belangrijkste. Die baby fotografeer ik samen met jou en je partner, of met grote broer of zus. Maar ook alleen, met alle lieve kleine details. Zo heb je een grote variatie aan foto's om altijd op terug te kunnen kijken.

325,-*

Newbornshoot

Ooh Baby

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online galerij aan 9,50- per foto.

05. Aankoop extra foto's

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 3-4 weken krijg je je foto's via een online galerij. Je aantal downloads is afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na betaling is je plekje definitief. Je ontvangt ook een uitgebreide brochure ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze pagina ontdek je de soorten shoots die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

lees hier meer >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

4. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Een newbornshoot duurt gemiddeld 2 uur. Dit komt omdat we alle tijd geven aan de baby, moet hij gevoed, verschoont. Dit tel ik allemaal mee in de tijd. Is de baby heel rustig, dan is het sneller klaar.

3. Hoelang duurt zo een newbornshoot?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

Niet erg, Ik plan op een dag maar 1 newbornshoot in, zo ontstaat er geen stress rond tijd. Knuffel maar gewoon en geef hem alles wat nodig is.

1. Wat als je baby weent?

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wow, echt super fijn dat je tot hier bent geraakt! Ik ben je ongelooflijk dankbaar dat je de tijd nam om contact met me op te nemen. Je interesse betekent ontzettend veel voor mij!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal!
En hopelijk mag ik jullie verhaal nog completer maken met de zaligste fotoreportage.

Ik beloof dat ik je aanvraag zo snel mogelijk beantwoord, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met het plannen van jullie fotoshoot! 

YES! Laten we samen iets magisch creëren!

Boek jouw shoot