Aanbod

prijzen

Beautifull Belly

Zwangerschapsshoot

Zwangerschapsshoot

Beautifull Belly

Hier moeten nog teksten voor geschreven. Hier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschreven

Een newbornshoot doen we bij je thuis, of in de natuur als de temperatuur goed zit. Je baby leidt de fotoshoot, met tijd voor melk of een verse luier.

Een happy baby is
het belangrijkste.

Die baby fotografeer ik samen met jou en je partner, of met grote broer of zus.
Maar ook alleen, met alle lieve kleine details.
Zo heb je een grote variatie aan foto's om altijd op terug te kunnen kijken.

Hier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschreven

Hier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschrevenHier moeten nog teksten voor geschreven

Een nieuw gezinslid is de eerste weken altijd even wennen.

Daarom wacht ik liever heel even tot mama weer een beetje op de been is, papa niet meer zo gestrest en grote broer ook op zijn gemak is.

Ook fijn als je baby terug op geboortegewicht is en zijn temperatuur goed kan houden.
Tussen twee en zes weken na de geboorte is ideaal.

Ruth & Tim

" We kennen Eline al een tijdje. Ze was in 2022 de fotograaf tijdens ons huwelijk en begin dit jaar heeft ze onze zwangerschap op beeld vast gelegd.  Het is altijd een zeer aangename ervaring, ze neemt haar tijd, stelt je op je gemak (dit is voor mijn man ook fijn), geeft tips en aanwijzingen. Tijdens de fotoshoot is er ook altijd tijd voor een babbel.
We zijn achteraf ook altijd heel erg tevreden van het resultaat. Zo tevreden dat het altijd heel moeilijk is om foto’s te selecteren 😁 We zullen in de toekomst zeker nog beroep doen op Eline!"

Anna & Tim

Hier komt een tweede review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Wauw ... deze foto's zijn echt pure magie. We hebben er geen woorden voor!"

Hannah & David

Hier komt een derde review. Goede reviews kunnen potentiële klanten overtuigen dat jij een expert bent in je vak. Nulla odio tortor, rutrum. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maxim. Mauris quis est dictum, commodo justo sed, maximus diam. 

"Het is echt ongelofelijk hoe snel Sara je op jouw gemak stelt!"

*Deze prijs bevat de shoot + 15 bewerkte foto's. Extra foto’s kan je bijbestellen aan 9,50- per stuk.

~ 1 uur fotografie bij je thuis of op locatie

~ 15 hoge resolutie beelden (zelf uit te kiezen)

~ Brochure met tips

~ Mogelijkheid tot aankoop extra beelden

~ Webshop om fotoproducten te bestellen

~ Reiskosten binnen 20 km vanaf Kinrooi (daarbuiten 0,35/km)

Wat is inclusief?

Jouw mommy glow voor altijd in beeld? 

285,-*

Zwangerschapshoot

Beautifull Belly

Lukt het je niet om een selectie foto's te maken? Geen nood, je kan achteraf steeds extra foto's bestellen via de online galerij.

05. Aankoop extra foto's

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 3-4 weken krijg je je foto's via een online galerij. Je aantal downloads is afhankelijk van het door jou gekozen pakket.

04. Editing & oplevering

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar ik doe mijn uiterste best om jullie gerust te stellen.

03. Dag van de shoot

Leuk dat je met mij wilt shooten! We bespreken een datum voor de shoot en na betaling is je plekje definitief. Je ontvangt ook een uitgebreide brochure ter voorbereiding van de shoot.

02. De voorbereiding

Op deze website ontdek je de soorten reportages die ik aanbied. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier en geef zoveel mogelijk info door!

01. Aanvraag shoot

Mijn werkwijze

Wat je kan verwachten

FAQ

Lees hier verder >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

4. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Na het boeken van de shoot stuur ik je een factuur. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. 

3. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wow, echt super fijn dat je tot hier bent geraakt! Ik ben je ongelooflijk dankbaar dat je de tijd nam om contact met me op te nemen. Je interesse betekent ontzettend veel voor mij!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal, hoe je elkaar leerde kennen en waarom jullie zo gek zijn van elkaar. En hopelijk mag ik jullie verhaal nog completer maken met de zaligste fotoreportage.

Ik beloof dat ik je aanvraag zo snel mogelijk beantwoord, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met het plannen van jullie fotoshoot!

YES! Laten we samen iets magisch creëren!

Boek jouw shoot