Heb je nog vragen?

FAQ

FAQ

Bij mij kun je terecht voor je huwelijk, het vastleggen van je baby, gezin of familie.
Ga je trouwen? Dan vind je de prijzen hier. Wil je graag een gezinsshoot of familieshoot dan kun je alle informatie hier vinden. Gebruik het contactformulier om me meer te vertellen over jouw huwelijksdag of gezinsshoot en tijdens een kennismakingsgesprek overlopen we alles.

4. Hoeveel kost een fotoreportage?

Ik woon in Kinrooi, Belgisch Limburg. Maar ik fotografeer over heel Vlaanderen en Nederland voor huwelijken.  Voor Family Moments betaal je een kilometervergoeding vanaf een straal van 15 km buiten Kinrooi . Vraag gerust naar de mogelijkheden in het contactformulier.

3. Op welke locaties kan ik Eline Fotografie inschakelen?

Als jij droomt van een huwelijk in het buitenland, dan droom ik met je mee! De wereld ontdekken, reizen met de backpack of onze caravan, daar geniet ik van. En als ik ook mijn camera mag inpakken voor jouw trouw in Italië, het zuiden van Frankrijk of nog veel verder de wijde wereld in, zalig! Wat je trouwplannen ook zijn, ik hoor het graag.

2. Fotografeer je ook destination weddings?

Voor mij begint dit bij mijn unieke stijl en persoonlijkheid. Mijn energieke benadering en liefde voor kleur en emotie zorgen ervoor dat jullie foto's echt tot leven komen. 
Voor mij draait het ook niet alléén om de foto's. Ik hecht heel veel belang aan de connectie tussen ons. Als de vibe goed zit, onze visie en dromen op dezelfde lijn liggen, dan ontstaat er magie.
Mijn persoonlijkheid is mijn werkinstrument. Ik stel iedereen op zijn gemak, ik ben heel open en heb energie. Ik betrek graag iedereen en ben zelf betrokken.

1. Wat maakt jou anders dan andere huwelijksfotografen?

Het boeken van een fotoshoot betekent automatisch dat je akkoord gaat met het eventueel delen van foto’s op mijn website en/of social media. Als je dit liever niet wilt, meld dit dan graag bij het boeken van een fotoshoot. Door je datum vast te leggen en de fotoshoot te boeken, stem je in met de algemene voorwaarden. 

6. Gebruik je onze foto's op jouw sociale media en website?

Ik ontwerp voor jou het prachtigste fotoalbum, of eender ander fysiek aandenken aan je trouw of fotoreportage! Heb jij mooie foto’s van je huwelijk maar nog geen album? Ik wil je altijd helpen jou album nog te ontwerpen! Deel je vragen en eerste ideeën via het contactformulier. Samen maken we ze werkelijkheid.


5. Kan ik mijn foto’s ook door jou laten drukken,
   bvb. in een fotoalbum?

FAQ

Nee hoor, ik ken genoeg mooie buitenlocaties waar ik regelmatig shoot. Deze bevinden zich in mijn buurt, we kiezen samen voor welke jullie willen gaan. Op een trouwdag kijken we samen welke fotoshootlocaties er in de buurt zijn van jullie trouwlocatie en kiezen we in overleg de tofste!

11. Ik ken geen mooie locaties in mijn buurt, is dat een probleem?

Neen, voorlopig heb ik geen outfits beschikking. Ik hou ervan dat je je zelf bent en dat je jezelf herkent achteraf in de beelden. Ik heb liever dat je iets draagt wat echt bij jou hoort. 

10. Kan ik gebruik maken van een client closet?

Na het boeken van een datum stuur ik je een (voorschot)factuur. Wanneer dit betaald is, is je plekje definitief. Net na je huwelijk betaal je het resterende bedrag. 

9. Hoe verloopt de betaling?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 2 à 3 maanden op voorhand te boeken. Voor huwelijken ben je er best zo snel mogelijk bij, hiervoor heb ik immers maar beperkte plekjes in mijn agenda!  Voor een huwelijk boek je best anderhalf jaar tot 9 maanden vooraf.  Je mag altijd mijn beschikbaarheid checken via het contactformulier!

8. Wanneer kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten in sterk zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jouw shoot. Bij een huwelijk gaat dit jammer genoeg niet. Ik heb ervaring met diverse weersomstandigheden en ben voorbereid op verschillende scenario's. We plannen altijd een alternatieve locatie in of zoeken naar creatieve oplossingen om toch prachtige foto's te maken.

7. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Niet erg, 95% van mijn klanten heeft nog nooit een shoot gedaan! Ik geef kleine opdrachtjes en stuur bij, zodat jullie helemaal los komen.


12. Ik heb nog nooit een shoot gedaan en weet niet zo goed wat ik tijdens het shooten moet doen...

neem contact op >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Fantastisch! Je kan een aanvraag indienen via de contactpagina of door me een mailtje te sturen. eline@elinefotografie.com. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

17. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Je krijgt van mij een uitgebreide brochure vol tips over welke kleren je het best draagt naar een shoot. Moest je er dan nog niet uitkomen, laat het me gerust weten en dan bekijken we het samen.

16. Ik weet niet welke outfit ik moet dragen? 

Ja, je ontvangt een privé online-galerij waar je de foto's kan bekijken, downloaden en delen met vrienden en familie, en waar je snel en makkelijk prints en fotoproducten bestelt.

15. Kunnen we onze trouwfoto's online delen?

Neen, ik focus alleen op fotografie, maar ik werk samen met enkele ervaren videografen die ik je graag aanbeveel. Vraag hier zeker naar.


14. Biedt jij ook videografie aan?

Ja, extra uren kunnen worden toegevoegd aan je pakket tegen een vooraf afgesproken uurtarief. We plannen op voorhand jouw meest geschikte pakket. Komt er nog één of twee uur bij op de dag zelf omdat het dak er op avondfeest helemaal afvliegt, iedereen in totale dance-mood is en dit zeker vereeuwigd moet, dan blijf ik graag nog wat langer.

13. Kunnen we extra uren toevoegen aan onze pakketten?

Contact

Truyenstraat 60a, 3640 Kinrooi (België)

+32 497 06 00 39

Eline@elinefotografie.com

Verzenden

get in touch

Woohhoo!

This is it, let’s do this.

Je wil elk detail onthouden, hoe klein of banaal dan ook. Je wil alles loslaten en tegelijkertijd volledig omarmen. Je wil foto’s gevuld met emotie, een verhaal, en belangrijkst van al: gevuld met jullie.

Dusssss, ik denk dat je hier goed zit :-) 

Geef me alles! Alle informatie die je hebt. Hoe meer ik van je weet, hoe beter ik je kan helpen. Vul het formulier in en vanaf nu neem ik het van je over.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wow, echt super fijn dat je tot hier bent geraakt! Ik ben je ongelooflijk dankbaar dat je de tijd nam om contact met me op te nemen. Je interesse betekent ontzettend veel voor mij!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal, hoe je elkaar leerde kennen en waarom jullie zo gek zijn van elkaar. En hopelijk mag ik jullie verhaal nog completer maken met de zaligste fotoreportage.

Ik beloof dat ik je aanvraag zo snel mogelijk beantwoord, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met het plannen van jullie fotoshoot! 

YES! Laten we samen iets magisch creëren!