Contact

Truyenstraat 60a, 3640 Kinrooi (België)

+32 497 06 00 39

Eline@elinefotografie.com

Verzenden

get in touch

Woohhoo!

This is it, let’s do this.

Je wil elk detail onthouden, hoe klein of banaal dan ook. Je wil alles loslaten en tegelijkertijd volledig omarmen. Je wil foto’s gevuld met emotie, een verhaal, en belangrijkst van al: gevuld met jullie.

Dusssss, ik denk dat je hier goed zit :-) 

Geef me alles! Alle informatie die je hebt. Hoe meer ik van je weet, hoe beter ik je kan helpen. Vul het formulier in en vanaf nu neem ik het van je over.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wow, echt super fijn dat je tot hier bent geraakt! Ik ben je ongelooflijk dankbaar dat je de tijd nam om contact met me op te nemen. Je interesse betekent ontzettend veel voor mij!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal, hoe je elkaar leerde kennen en waarom jullie zo gek zijn van elkaar. En hopelijk mag ik jullie verhaal nog completer maken met de zaligste fotoreportage.

Ik beloof dat ik je aanvraag zo snel mogelijk beantwoord, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met het plannen van jullie fotoshoot! 

YES! Laten we samen iets magisch creëren!


Michelle & Dries

Wij kozen voor Eline als huwelijksfotograaf op basis van de reviews. Geen enkele review is gelogen, we hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Voor onze newbornshoot hebben we dan ook geen seconde getwijfeld om haar opnieuw als fotograaf te nemen. Ze maakt zowel op voorhand, tijdens de fotoshoot als nadien ruim de tijd voor een babbel, precies als je haar al jaren kent. We vonden het super tof dat ze tijdens ons avondfeest mee danste met al onze vrienden. Ze hoorde bij het feest en legde zo fantastische foto's vast. Iedere keer hebben we veel bewerkte foto's gekregen, die we nog vaak bewonderen in de galerij die ze ons toestuurde. In de toekomst gaan we zeker nog fotosessies met haar vastleggen.

"Eline hoorde bij het feest en legde zo fantastische foto's vast"