Laten we de 
liefde vieren

Huwelijksfotograaf voor eigenzinnige koppels 

aan iedereen die outside the box durft denken
en alles graag nèt een beetje anders doet.
Ga je voor helemaal "over the top" of wil je ontsnappen uit de drukte en trouw je in een kleine intieme groep? Een huwelijk met een hoek af, waar je compleet je eigen ding van maakt? 
Hoe wild je dromen ook zijn: ik sta klaar om ze vast te leggen! Welkom

Als jij wil dansen op je blote voeten, met de Vespa naar het stadhuis wil rijden, of bereid bent je blinkende hakjes even te ruilen voor je regenlaarzen tijdens de fotoshoot, dan ben ik jouw trouwfotograaf! Echtheid, emoties, liefde.

Vier het leven.

Het leven is te kort en veel te mooi om er niet ten volle van te genieten.
Dus ga ervoor: leef!
In overvloed en vol avontuur. Ben je er klaar voor?
Je huwelijk vieren met een twist

Een trouwdag is een wervelwind van emoties en gebeurtenissen die voorbij vliegen. Je jurk is de dag erna niet meer wit, de bloemen niet meer fris en de prachtige taart is opeens helemaal op.
De zatte, gênante danspasjes van nonkel Marcel zijn nu alleen nog maar zalige herinneringen

De dag is in een oogwenk voorbij. Met mijn camera leg ik alles vast, zodat je deze mooie momenten voor altijd kan herbeleven.
Hoe zalig is het als je jaren later nog steeds in een lachbui schiet of de gelukstranen weer voelt opborrelen?

Ik hou van originaliteit, diversiteit en mensen die het leven voluit omarmen. Of je nu moet huilen van het lachen of lachen van het huilen. Door mijn lens vang ik de energie die er is tussen de mensen die jij het liefst ziet.

Plan je jouw huwelijksdag zo dat ie he-le-maal jullie is? Doe je eigen zin, zonder de goedbedoelde tips of wat een ander wilt.
Dit is jouw dag, ga ervoor!

Huilen van het lachen

Lachen van het huilen

Claudia & Sander

" Want iedereen leeft zo lang naar de grote dag en achteraf blijven enkel de prachtigere herinneringen over. Gelukkig zijn deze herinneringen super mooi vastgelegd door Eline haar camera's.
Tijdens de face-to-face meetings werd het ons al snel duidelijk dat Eline veel ervaring heeft als trouwfotografe. Hierdoor heeft ze ons tijdens de voorbereidingen al kunnen ondersteunen om enkele belangrijke scenes nog beter in the picture te zetten. We hadden nooit gedacht dat ons trouwfeest achteraf omschreven kon worden als 'picture perfect'. Ook begreep ze al snel heel goed wie we waren als personen en heeft ze ons gewoon zoals we zijn op foto vastgelegd.

"Een goede fotografe is is echt élke euro waard,

Het allerbelangrijkste is dat jullie de hele dag met volle teugen kunnen genieten. Lach, geniet, feest, zonder zorgen. Je kunt erop vertrouwen dat ik alles vastleg, van de zotste groepsfoto’s tot de kleinste details. 

(of schoonmoeders waar een appeltje mee gepeld wordt)
Feest tot de zon opkomt

(of de zaal sluit)

Ontdek mijn aanbod

Je droomt al zo lang van je huwelijksdag: welke zotte dingen er gaan gebeuren, die romantische ceremonie, het avondfeest waar jullie dansen tot de zon weer opkomt. En dan is het eindelijk zo ver. Zo veel mensen en emoties, zo ongelofelijk veel fijne momenten. 

Een huwelijksdag is zo geweldig spannend. Hoe de dag ontluikt bij de bruid, heerlijk met overal meiden die zich klaarmaken, verse ontbijtkoeken op de tafel en de geur van koffie doorheen het huis. Iedereen is zo benieuwd naar wat de dag gaat brengen, welke heerlijke herinneringen er gemaakt gaan worden. 

Mijn missie? Jullie onvoorwaardelijke liefde voor elkaar vastleggen zodat jullie het voor eeuwig kunnen koesteren.

Kan je je het al voorstellen? Hoe de adrenaline door je heen giert als de ceremonie begint?
De speech van je beste vriendinnen waarbij de tranen over je wangen rollen?

Storytelling

Kan je je het al voorstellen? Hoe gezellig het is bij de boys 's morgens. De maten allemaal in huis, toch snel nog samen te klinken met een glas van hun beste Wisky
( op de laatste momenten als ongetrouwde man.) 

Storytelling

Kan je je het al voorstellen?
Hoe je je voelt bij de first look? Voel je jullie handen al in elkaar liggen tijdens de geloften?

Storytelling

Kan je je het al voorstellen?
Dat je de dag erna niet meer heel goed weet wat er de dag ervoor precies allemaal gebeurd is? Had jij nu gecrowdsurfed?? WOW, wat gebeurde er allemaal!

Storytelling

Storrytelling

Be Yourself

Dat is echt belangrijk

Jouw trouwfoto's moeten jouw dag weerspiegelen en niet zomaar een kopie zijn van iemand anders' bruiloft. Ik documenteer een huwelijksdag zoals die verloopt, zonder veel in te grijpen. Zodat als je naar de foto’s terugkijkt, je je weer herinnert wat je toen voelde.
Echte emoties en momenten, daar draait het om.


In een vingerknip is de dag voorbij. Neem tijd om alles door te laten dringen, te laten bezinken. Deze dag, deze roes, wil je voor altijd levendig onthouden. 

Op de terugweg na een huwelijk kijk ik tevreden achterom, met mijn rugzak letterlijk gevuld met al deze memorabele momenten. Ik bezorg je de herinneringen helemaal terug en laat ze je bewaren voor altijd! 

Boek nu

Doorleef, beleef, herbeleef

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wow, echt super fijn dat je tot hier bent geraakt! Ik ben je ongelooflijk dankbaar dat je de tijd nam om contact met me op te nemen. Je interesse betekent ontzettend veel voor mij!

Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal, hoe je elkaar leerde kennen en waarom jullie zo gek zijn van elkaar. En hopelijk mag ik jullie verhaal nog completer maken met de zaligste fotoreportage.

Ik beloof dat ik je aanvraag zo snel mogelijk beantwoord, zodat we samen aan de slag kunnen gaan met het plannen van jullie fotoshoot! 

YES! Laten we samen iets magisch creëren!

Boek jouw Huwelijksreportage